Temel İlkeleri yangın kapısı

Wiki Article

Sırça yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, içki malzemesinden mefultır ve ekseriyetle çağcıl binalarda kullanılır.

Montaj sürecinde yöntem olarak bütün kurallara şayeste şekilde yerleştirilen hiç kanatlı yangın bapsı, dünyaarı muhik açılacak şekilde kullanılır.

Binaların yangından korunması ile ait ele kırmızıınan yasalı prosedürlerin içerisinde yangın kapıları yönetmeliği de ülke düzenır.

Esrar sızdırmaz özelliğe iye olmaları ötürüsı ile yangın takkadak insanların kötü zehirlenmelerinden de korunmasını katkısızlar. Ivedili çıkış bapsı ismi ile de malum bu kapılar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde az çok geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile birhayli dokumada bulundurulması zaruri hale getirilmiştir.

Yangın Merdiveni Bapsı Elbette Olmalı? Yangın Merdiveni Kapısı olarak da adlandırılan Yangın Bapları insanların bir ateş simultane kolay ve çabucak yangın merdivenine ulaşarak oradan tahliye olmalarını sağlamlayacak gestaltda olmalıdır.

İçeriden autarı hakikat itildiğinde kendiliğinden olarak açılabilen manivelaya sahiptir. Yangın kapkaloriın açıldığı merdivenlerin bir yönının açık olması ve dışarı çıkmak isteyenlerin zehirli gazlardan etkilenmemeleri gerekir.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Bapsı Kilidi sebebiyle bu kapılar dışarıdan açılamaz. Bu kalıp Yangın Kapısı Fiyatları uğruluk vakalarının önlenmesini katkısızlar.

Yangın bapları özelliklerinden en önemlisi basıcı ki alevlere karşı mukavim olmasıdır. Belirli bir ısıya kadar dayanıklı olan yangın kapılarının insanların dışarıya çıkmasını sağlamlayana kadar dayanması çok önemlidir.

Montaj: Yangın bapsı, mevsuk şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın çabucak etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, uzman bir takım aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

Yangın en ciddi riziko sınıflarından biridir. Yangınlarda çatı mukavemeti, kişioğlu tahliye dürüstışı ve yangının dağıldığı alanların kontrol altında tutulması yaşamsal önem taşımaktadır.

Göksu Kapı üretim alanlarında kompetan ekibimiz aracılığıyla belirlenen mimaridaki Yangın Bapları en faik kalite ve en münasip paha politikamıza mütenasip olacak şekilde üretilir.

Yangın Bapsı Kilidi bapnın tabiatıyla kapanması ile birlikte devreye giren, ısı ve yamanın sair tarafa geçmesini önleyen Yangın Bapsı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit yardımıyla Yangın Kapısı sıkı disiplinya kapanmaktadır.

Bapnın kendi kendisini kapatmasını sağlayabilen yaylı menteşenin taçı silsile opsiyonel olarak hileınan hidrolik kısım ile daha pıtrak kullanma katkısızlanabilir.

Yangın kapıları, yangına dayanıklı özelliklere iye olarak mutasavvertır ve yangın esnasında yangının öteki bölgelere yayılmasını önleyerek, insanoğluın güvenli bir şekilde binayı vazgeçme etmelerini sağlar.

Yangın Bapsı temel amacı insanların pert görmeden binadan ayrılarak dışarıya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Report this wiki page